O Nama

Dobrodošli u MailBox doo, vašu pouzdanu opciju za virtuelnu kancelariju u Beogradu. Naša poslovna adresa je na Novom Beogradu, u ulici Jurija Gagarina 231, lokal 329. Ono što nas posebno izdvaja je činjenica da je prostor u našem vlasništvu, pružajući vam tako dodatni nivo stabilnosti i pouzdanosti.

U svetu koji je sve više okrenut digitalnom poslovanju, MailBox doo vam omogućava da imate prestižnu poslovnu adresu u Beogradu bez potrebe za fizičkim prostorom. Naša primarna usluga uključuje pružanje adrese za registraciju vašeg preduzeća, kao i upravljanje vašom poslovnom poštom. Preuzimamo, skeniramo i istog dana šaljemo vašu poštu na e-mail adrese koje ste odredili.

Cenimo transparentnost i jasnoću u poslovanju. Kod nas nema skrivenih troškova. Cena koju vidite je krajnja cena, s obzirom na to da nismo u sistemu PDV-a.

Za sve dodatne informacije i pitanja, naš tim je tu da vam pruži podršku. Možete nas kontaktirati putem e-maila na info@mailbox.co.rs , ili putem telefona na brojevima +381 60 500 17 82 i +381 11 7138-541.

Dobrodošli u MailBox doo - vašu stabilnu i pouzdanu poslovnu adresu u Beogradu!